tiistai 11. elokuuta 2015

Intarsia 2/2

Ja eläinaiheet jatkuvat! Tämän intarsiatyön tein viikonlopun aikana, sillä halusin tehdä jotain tuollaista ihanaa palikkatyyliä, koiran hahmossa tietysti. Näin Pinterestissä taulun labradorinnoutajasta, joka oli tehty tähän samaan tyyliin ja rakastuin totaalisesti. Tein sitten itselleni samanlaisen, joskin pystykorvana. Ovikoristeeksi se pääsi vasta lopuksi, kun en vitsinyt jättää sitä enää pelkäksi tauluksi. Meillä alkaa olla liikaa näitä tauluja...

Toinen esiteltävä työ oli suuritöisin. Tein tästä viimeisestä tarkoituksella suuren, sillä sen piti korvata minulle monta pikkutyötä joita muut olivat tehneet saadakseni kurssin suoritettua. Tein samaan aikaan myös opinnäytetyötäni, eikä vuorokaudesta tahtonut riittää tunteja kaikkeen. Väkersin siis viikon, ja veistelin taulun koiran/suden/jonkinkoiraeläimen kasvoista. Taulu on noin 30cm korkea ja odottaa yhä kehyksiä. Ehkä ensi keväänä sitten.
Ja kirsikkana kakun päällä - magneetti! Rakastan magneetteja, olen harkinnut ostavani vain jättimäisen teräslevyn jonka saan tunkea täyteen magneetteja. Ehkä jonain päivänä... No kuitenkin. Tästä kappaleesta tuli kaksi eri versiota. Sahaustekniikassa kuvat erotetaan kokonaisina, jolloin taustaa sahatessa jää ylimääräisenä yksi keskiö ja toisinpäin. "Hukkapuolisko" ei ole aivan yhtä istuva kuin oikea tarvittava muoto, mutta esimerkiksi näin pienessä esineessä sitä ei erota ellet osaa katsoa.

Magneetissa on siis shetlanninlammaskoira, ja se oli alunperin lahja ystävälleni. Toisen puoliskon sain pidettyä itselläni, alkuperäisessä värit olivat vain toisinpäin.


Alkuperäisessä siis koira oli tumma ja tausta vaalea, tämä on "hukkapaloista" koottu. Ei paha! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti