maanantai 1. elokuuta 2016

Asiakastyö: bretoni

Viime viikolla sain tutustua minulle suhteellisen tuntemattomaan koirarotuun - bretoniin. Asiakas halusi antaa pentunsa kasvattajalle lahjaksi kuksan, jota koristaisi kasvattajan oma narttu ja pentueen emo. 

Pienin googlauksen ja kasvattajan sivujen selauksen jälkeen rodun ominaisuudet olivat käyneet jo tutuksi. Koska kyseessä on käyttökoira, halusin piirtää mukaan hieman sille luontaista työskentyaluetta. Lintukoirana se viettää aikaa peltojen ja järvien reunoilla, kanalintujen metsästysaikaan myös metsässä.

Koiran ulkomuodon yritin kopioida mahdollisimman tarkasti alkuperäisen mallin mukaan, jotta lahjan saaja tunnistaa koiran omakseen ja tuo kuksaan lisäarvoa henkilökohtaisuudellaan.

Mitäs pidätte? :)


2 kommenttia:

  1. Kuksa oli äärimmäisen mieluinen tuliainen kasvattajalle, kiitos siitä ^_^ Nyt meillä elellään ihanaa ja kamalaa pentuarkea. Joskus pitää vielä saada kuksa omista koirista itelle! -Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, on aina ihana kuulla kun lahjan saajat ovat tyytyväisiä! Meille puolestaan istutettiin kamala bretonikuume, eikä tämä kohta alkava linnunmetsästyskausi helpota miehellä yhtään koirabuumia :D

      Poista